Praktijk voor Klassieke & Moderne Parallel Acupunctuur

Home

Welkom bij Praktijk Peter de Rover. Praktijk voor klassieke én exclusieve BBRS parallel acupunctuur in Rijnsburg (Klok 212 ) en Noordwijkerhout (Zeestraat 28A) Telefoon 0617916689

Praktijk Peter de Rover is gespecialiseerd  in Traditionele Chinese Geneeskunde met diverse vormen klassieke acupunctuur, zoals Prof. Tung acupunctuur met directe resultaten op de behandeltafel en specifieke Parallel acupunctuur, welke het diepste niveau van ons lichaam bereikt, met geavanceerde scantechnologie.

De voordelen/verschillen van Parallel acupunctuur ten opzichte van Klassieke Chinese acupunctuur zijn;

De effectiviteit is beter door een diepere werking t.o.v. klassieke Chinese acupunctuur.

Het is 100% pijnloos.

De aansturing betreft de werking is van een hoger niveau, daardoor sterker werkend op chronische en complexere aandoeningen.

De methode is altijd veilig en zonder contra-indicaties.

Naast deze vorm is er ook een specialisatie in ECIWO Acupunctuur, electro Acupunctuur, Prof. Tung acupunctuur, de balancerende techniek van dr. Richard Tan, cupping, moxa therapie, mineraal, gemmo therapie. Ook werk ik met de AcuGraph, met deze moderne methode is het mogelijk om de meridianen (energiebanen) op te meten. Hierdoor kan er nog effectiever een diagnose gemaakt worden. (Voor verdere uitleg zie “werkwijze/AcuGraph”).
BBRS parallel acupunctuur staat hierin centraal, deze vorm is pijnloos en zeer effectief, het onderscheidt zich van andere vormen van acupunctuur omdat het direct invloed uitoefent op het immuun, hormoon en het neurale systeem. De Traditionele Klassieke Acupunctuur is effectief, maar soms ligt de klacht bij de aansturing van één van deze 3 systemen, en dan is BBRS Parallel Acupunctuur een sterkere therapie. (Zie voor meer informatie over BBRS parallel acupunctuur, onder het kopje “werkwijze”.)

 

Ook wordt er gewerkt met de “acugraph”, voor meer info, zie “Werkwijze”.

 


Wilt u meer weten over de behandelingen en wat ik voor u kan betekenen? U kunt via onderstaand formulier contact met de praktijk opnemen.

Contactformulier:


Praktijk Peter de Rover

De Klok 212
2231 DT
Rijnsburg
0617916689
BTW nummer: 1843.78.473B
KvK nummer: 59513381
peterderover@outlook.com