Praktijk voor Klassieke & Moderne Parallel Acupunctuur

Home

Welkom bij Praktijk Peter de Rover. Praktijk voor klassieke én exclusieve BBRS parallel acupunctuur in Rijnsburg (Klok 212 ) en Noordwijkerhout (Zeestraat 28A) (telefoon : 0617916689 )

Praktijk Peter de Rover is gespecialiseerd  in BBRS Parallel acupunctuur en Traditionele Chinese Geneeskunde, met diverse vormen en extra specialisaties van de klassieke acupunctuur.

BBRS parallel acupunctuur staat hierin centraal. Het oefent direct invloed uit op het allerdiepste niveau van het lichaam, met betrekking tot het immuun, hormoon en het neurale systeem.

Waarom BBRS Parallel acupunctuur ten opzichte van de Klassieke Chinese acupunctuur ?

1) BBRS Parallel acupunctuur bereikt in ons lichaam, een dieper niveau dan de klassieke Chinese acupunctuur, of een andere vorm hiervan.

2) De naaldzetting van BBRS Parallel acupunctuur is 100% pijnloos en bij de klassieke acupunctuur niet altijd.

3) BBRS Parallel acupunctuur werkt vanwege de diepere werking, beter op chronische ziektenbeelden.

4) De methode is altijd veilig en zonder contra-indicaties.

( Meer informatie hierover, vindt u onder het kopje “werkwijze/BBRS Parallel acupunctuur” )

Andere vormen van acupunctuur waarmee ik werk zijn de ECIWO Acupunctuur, electro Acupunctuur, Prof. Tung acupunctuur, de balancerende techniek van dr. Richard Tan (lessen gevolgd bij prof. Richard Tan), cupping, moxa therapie, mineraal, gemmo therapie.

Ook werk ik met de AcuGraph. Met deze moderne technologie is het mogelijk, om de meridianen (energiebanen) op te meten. Deze meting kan dienen als eventueel hulpmiddel en het kan betere algemene inzichten geven, voor zowel de therapeut als cliënt.

(Meer informatie hierover, vindt u onder het kopje “werkwijze/AcuGraph”).

 


U kunt bij voorkeur telefonisch een afspraak maken.

U kunt ook via onderstaand contactformulier een reservering voor een 1ste consult maken. Vermeldt hierbij uw volledige naam, telefoonnummer, adres en uw beschikbare dagen en dagdelen. Het 1ste consult is inclusief behandeling en energetische meting en duurt ongeveer 1,5uur.

Voor vragen kunt u mij bereiken op 0617916689. (Het beste bereikbaar tussen 19:00 en 22:00 uur).

Contactformulier:


Praktijk Peter de Rover

De Klok 212
2231 DT
Rijnsburg
0617916689
BTW nummer: 1843.78.473B
KvK nummer: 59513381
peterderover@outlook.com