Praktijk voor Klassieke & Moderne Parallel Acupunctuur

Over Peter de Rover

Peter de Rover, Sinds 2005 actief in de Traditionele Chinese geneeskunde. Ik ben afgestudeerd aan de Hoge School te Antwerpen. Na deze opleiding ben ik actief geweest met acupunctuur in het befaamde Mater Dei ziekenhuis in Malta.

Foto(6)

Nadien praktische ervaring opgedaan in de Chinese geneeskunde in een praktijk in Hoofddorp. Naast de klassieke acupunctuur ben ik gespecialiseerd in ECIWO acupunctuur en BBRS parallel acupunctuur, electro acupunctuur, de balancerende techniek van dr. Richard Tan, cupping, moxa therapie, mineraal, gemmo therapie en EFT (“emotional freedom techniques”). BBRS parallel acupunctuur van Hugo Nielsen staat hierin centraal, deze vorm is pijnloos en zeer effectief, het onderscheidt zich van andere vormen van acupunctuur omdat het direct invloed uitoefent op het immuun, hormoon en het neurale systeem.

Ik werk met de “acugraph”, hiermee kunnen we meridianen (energiebanen) opmeten. Het resultaat hiervan kunt u direct op een computerscherm zie. U kunt dan zelf het resultaat van voor en na de behandeling volgen. Zie meer hierover onder het kopje ” Visuele scan”.

Ook ben ik co-auteur van een wetenschappelijk artikel over “Schizophrenia, Depression, and Sleep Disorders: Their Traditional Oriental Medicine Equivalents – Journal of Acupuncture and Meridian Studies”.
Zie: http://www.jams-kpi.com/article/S2005-2901(14)00099-5/abstract

 

Praktijk Peter de Rover

De Klok 212
2231 DT
Rijnsburg
0617916689
BTW nummer: 1843.78.473B
KvK nummer: 59513381
peterderover@outlook.com