Praktijk Peter de Rover is aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG. Leden van ZHONG hebben de wettelijke erkenning van deze gespecialiseerde geneeskunde. De consulten van een ZHONG-lid worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor meer informatie kijk op : www.zhong.nl (onder ‘menu – vergoedingen’)

€85,-  Eerste consult  +/- 1,5uur.

€70 of €55  Acupunctuur 

€55,- Bij twee of drie behandelingen in dezelfde (werk)week. Betaling van de 2de en 3de keer moet de eerste keer in die week worden voldaan. 

€45 Acupunctuur bij kinderen jonger dan 12 jaar.

scan met de AcuGraph is inclusief bij de tarieven inbegrepen en dient als een precieze meetbare diagnose.

Annuleringsvoorwaarden;

Een consult en/of een behandeling worden na afloop direct afgerekend, pinnen is mogelijk. Afspraken die niet 48 uur van tevoren worden afgebeld, worden in rekening gebracht, behalve bij bijzondere omstandigheden. Elke woensdag of zaterdag ontvangt u per e-mail een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar ter declaratie.

Voor meer informatie over zorg en vergoeding zie www.zhong.nl (vergoedingen). Belangrijk om te weten is dat de vergoedingen, vanuit je aanvullende verzekering, zoals alternatieve geneeswijzen, géén invloed hebben op je eigen risico.