Praktijk voor Klassieke & Moderne Parallel Acupunctuur

Werkwijze

Een acupunctuurbehandeling duurt gemiddeld een uur. Bij het eerste consult (inclusief behandeling) wordt er een grondige diagnose opgesteld om de juiste behandelwijze toe te passen dat geschikt en effectief werkt voor de cliënt, daarbij is ons werkgebied enorm breed. Als er een uitgebreide diagnose gesteld moet worden, moet u rekenen op een duur van anderhalf uur. Dit kan variëren, afhankelijk van de einddiagnose en de behandeling die nodig is.

Een basiskuur bestaat uit ongeveer zes tot acht behandelingen, die afhankelijk van de situatie in de eerste weken 2 tot 3 keer per week of anders 1 keer per week plaatsvinden. Daarna wordt de behandeling aangepast aan de situatie. Vaak zien we dat er veel gedurende week, vooral tussen de eerste 4 behandelingen gebeurd met het lichaam of met de geest. Dit komt doordat het lichaam de informatie van de behandeling moet verwerken, het lichaam gaat over tot een nieuwe balans. Elke nieuwe transformatie heeft uiteindelijk een verbouwing ondergaan, dit kost tijd en energie. Belangrijk is dat u de belasting tussen deze weken zo kunt houden dat “uw draagkracht” deze belasting net boven “de streep” kan houden. Hiernaast is het drinken van (zuiver) water heel erg belangrijk!! Denk aan ongeveer 8 tot 10 glazen per dag, dit komt neer op 1,5-2 liter. Met zuiver bedoel ik water zonder toevoegingen (zoals thee).

Alle communicatie in ons lichaam gaan via onze lichaamsvochten, dus ook de informatie die aan het lichaam is gegeven tijdens de behandeling. Nu snapt u waarom wij zeggen “voldoende water drinken is 25% van de behandeling, maar is ook belangrijk in de rest van uw leven!”

Voor vragen over werkwijze contacteer Peter de Rover op telefoonnummer 0617916689 of email op peterderover@outlook.com.

Praktijk Peter de Rover

De Klok 212
2231 DT
Rijnsburg
0617916689
BTW nummer: 1843.78.473B
KvK nummer: 59513381
peterderover@outlook.com