BBRS Parallel Acupunctuur

BBRS parallel acupunctuur, Basis Bio Regulatie Systeem (BBRS) is het oudste informatiesysteem van mens en dier. Hier ligt “de” sleutel tot herstel van ons zelf genezend vermogen, en ook voor de meeste vormen van therapie. Zenuwen verzorgen een gedeelte van de communicatie in ons lichaam, maar ze zijn nu eenmaal niet direct verbonden met de meeste cellen. Het BBRS wel. Het BBRS regelt de totale communicatie binnenin ons lichaam. Met “communicatie” bedoelen we de signaaltjes die vanuit diverse systemen onze cellen moeten bereiken, zodat alle functies en processen gereguleerd kunnen worden.

Als het BBRS niet meer goed functioneert, komen de signaaltjes van bijvoorbeeld het hormonaal-, neuraal- en immuunsysteem dus ook niet meer goed door en worden we ziek. En als de signalen niet goed doorkomen, hebben vele vormen van therapie steeds minder effect. De kans op herstel is dan nog maar zeer gering. 
Het BBRS weer goed laten functioneren, is de basis van de ECIWO en de Parallel-acupunctuur. Op dit moment ontwikkelen de twee systemen zich samen tot één zeer krachtig systeem: BBRS Parallel Acupunctuur.

Techniek

Slechts 2 tot 4 naaldjes worden volkomen pijnloos in de huid aangebracht. Na het aanbrengen van de naaldjes geeft het lichaam altijd een reactie. Deze reactie geeft aan wat de vervolgstappen zijn in de verdere behandeling.
Bij ernstige en ook bij chronische klachten adviseren we ondersteuning van het Cell Com apparaat.

Cell Com

De afkorting Cell Com staat voor cellen communicatie. Uit de nieuwste medische onderzoeken blijkt dat het lichaam als het ware onder spanning staat. De cellen en organen van het menselijk lichaam produceren bij hun altijd aanwezige communicatie, een electro magnetische stroom.
Deze stroom is meetbaar!
Hugo Nielsen heeft samen met een paar technische ingenieurs een klein apparaatje ontwikkeld, dat dit lichaamseigen electro magnetisme “oppervlakte spanning” genoemd, meet en controleert. Het cell com apparaat geeft geen stroom of electrische schokken af. Het meet slecht de oppervlakkige lichaamsspanning en brengt verstoringen weer in evenwicht.

Het cell com apparaat reinigt het lichaam, herstelt de onregelmatigheden en zorgt dat het lichaam in balans komt.