Cosmetische acupunctuur

Het inbrengen van fijne acupunctuurnaalden met cosmetische acupunctuur, stimuleert de celvernieuwing van de huid en versnelt het proces zodat de droge, beschadigde huid aan de oppervlakte snel wordt vervangen door een nieuwe, jeugdige huid. De naalden stimuleren ook de aanmaak van collageen en elastine, waardoor uw nieuwe huid sterker en strakker wordt.

De naalden worden ingebracht op specifieke plaatsen die gerichte spieren en in het bindweefsel tussen uw huid en spieren ontspannen. Door bepaalde spieren te ontspannen, worden diepe rimpels, zoals fronsrimpels die worden veroorzaakt door spiersamentrekkingen, verminderd.

Ook worden er acupunctuurpunten gebruikt om zwakke spieren te activeren. Hierdoor worden de spieren gelift, wordt de onderliggende ondersteuning van de huid verbeterd en wordt een slappe huid verminderd.

Roodlichttherapie

Roodlichttherapie is er om de jeugdige huid te herstellen. Na het inbrengen van acupunctuurnaalden worden er lichte lichtgolven toegepast (rood licht).

De lichtgolven bereiken cellen in je huid en onderliggende weefsels en stimuleren de celactiviteit. Als gevolg hiervan stimuleert de behandeling de bloedcirculatie, de groei van nieuwe bloedvaten en de productie van collageen en elastine.

Voor meer informatie kunt u mij bellen of gebruikmaken van het Contactformulier