Acupunctuur van Dr. Tan

Acupunctuur van Dr. Tan voor snel herstel van pijn en meer!

Dr Tan balans methode is een revolutionaire behandeling voor pijn en ziekte die snelle resultaten geeft! Veel mensen ervaren verlichting van hun symptomen na hun 1e sessie

Dr Tan ‘s acupunctuur ruimt blokkades op die de problemen veroorzaken. Naalden zijn geplaatst op specifieke punten die ver van je pijn gebied zitten. Deze behandeling zorgt ervoor dat de blokkade wordt opgelost en de energie weer vrij kan gaan stromen en pijn en ongemak snel verminderen tot verdwijnen. Volgens Dr. Tan kan je het vergelijken met een lichtschakelaar… deze zit op een andere plek van waar de lamp zich bevind en door de schakelaar aan te doen geef je de lamp stroom en gaat branden.. Op de zelfde manier kunnen we een acupunctuur punt op uw hand gebruiken om pijn in de rug te verminderen.

Dr Tan’s acupunctuur maakt gebruik van een systeem van spiegelen en yin en yang. Voor klachten bijvoorbeeld aan uw voet, kunnen er naaldjes geplaatst worden in uw hand. Door deze manier van behandelen balanceer je de energie weer in het lichaam, maar alles volgens een gestructureerd systeem.

Pijnbestrijding is nog maar het begin! Dr Tan Balans methode is ook zeer effectief voor herstel van het evenwicht bij mensen met chronische aandoeningen en interne ziekten zoals spijsverteringsstoornissen, slapeloosheid, menstruele problemen, blaasproblemen, longproblemen, vermoeidheid , arthritis en meer. De acupunctuur theorie van Dr. Tans duikt dieper in de oude theorie, mbv wat hij noemt de 12 Magic Points. In dit systeem worden de 12 belangrijkste meridianen in evenwicht gebracht door op de juiste plekken naaldjes te zetten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *