Tarieven en vergoeding

 Tarieven en vergoeding

1 uur €75,-

De volgende behandeling in dezelfde werkweek €50,-


Eerste consult €90,-

(Intake met behandeling +/- 60-90minuten) 


€50,- Jonger dan 14 jaar.

Eerste consult met behandeling €75,-


Cosmetische acupunctuur met rood licht therapie. 

Een sessie van 12 behandelingen voor verjonging van het gezicht wordt aangeraden. ( Zie informatie “cosmetische acupunctuur” ) 

€120,- per behandeling. 


Acugraph scan, uitleg en print €25,-


Praktijk Peter de Rover is aangesloten bij de beroepsvereniging ZHONG. Leden van ZHONG hebben de wettelijke erkenning van deze gespecialiseerde geneeskunde. De consulten van een ZHONG-lid worden geheel of gedeeltelijk vergoed. Voor meer informatie kijk op : www.zhong.nl (onder ‘menu – vergoedingen’)

Annuleringsvoorwaarden;

Een consult en/of een behandeling worden na afloop direct afgerekend, pinnen is mogelijk. Afspraken die niet 48 uur van tevoren worden afgebeld, worden in rekening gebracht, behalve bij bijzondere omstandigheden, maar deze dient gemeld te worden op dezelfde dag van de behandeling. Elke woensdag of zaterdag ontvangt u per e-mail een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar ter declaratie.

Voor meer informatie over zorg en vergoeding zie www.zhong.nl (vergoedingen). Belangrijk om te weten is dat de vergoedingen, vanuit je aanvullende verzekering, zoals alternatieve geneeswijzen, géén invloed hebben op je eigen risico.