Werkwijze acupunctuur

De werkwijze acupunctuur gaat stapsgewijs.  Een acupunctuurbehandeling duurt gemiddeld een uur. Bij het eerste consult (inclusief behandeling) wordt er een grondige diagnose opgesteld om de juiste behandelwijze toe te passen dat geschikt en effectief werkt voor de cliënt. Als er een uitgebreide diagnose gesteld moet worden, moet u rekenen op een duur van anderhalf uur. Dit kan variëren, afhankelijk van de einddiagnose en de behandeling die nodig is.

Hoeveel behandelingen u nodig heeft, hangt af van de duur en hevigheid van de klacht of klachten en in welke situatie uw lichaam verkeerd. Dit kan ik beter beoordelen bij de eerste intake.

Hiernaast is het drinken van (zuiver) water heel erg belangrijk!! Denk aan ongeveer 8 tot 10 glazen per dag, dit komt neer op 1,5-2 liter. Met zuiver bedoel ik water zonder toevoegingen (zoals thee).

Alle communicatie in ons lichaam gaan via onze lichaamsvochten, dus ook de informatie die aan het lichaam is gegeven tijdens de behandeling. Nu snapt u waarom wij zeggen “voldoende water drinken is 25% van de behandeling, maar is ook belangrijk in de rest van uw leven!”

Voor vragen over werkwijze contacteer Peter de Rover op telefoonnummer 0617916689 of email op peterderover@outlook.com. Of contacteer via het contactformulier onder “home”